BIOPROTECTOR
Testünk működésének harmonizálása - a környezeti stressz és e-sugárzásokkal szemben
KezdőlapA sugárzásokról Mérési eredmények¤ VIDEÓ ¤VéleményekGYIKKapcsolatWebáruház

Az e-sugárzások lehetnek a főbűnösök? 
A környezetünkben előforduló valamennyi olyan energetikai hatást, melyek negatívan befolyásolják mentális és fizikai egészségünket, káros sugárzásnak nevezzük. Ezek hathatnak közvetlenül megváltoztatva a sejteken belüli anyagcserét, vagy az ideg-rendszeren keresztül. A sejtek közötti elektromos impulzusokon alapuló kommunikációt nagy mértékben zavarhatják a különféle sugárzások (elektroszmog), hartmann háló jelenléte, vagy a vízerek hatásai. Ez a hatás, a legtöbb esetben valamilyen betegség formájában jelentkezik, amikor a szervezet már nem képes önmaga erejéből kiküszöbölni a rezgések által okozott "deformitásokat".

Milyen sugárzásoknak vagyunk folyamatosan kitéve? 

  • Technikai sugárzások -,Elektroszmog" 

Az emberek sokszor kételkedve hallgatják az elektroszmog létezését, mivel nem látható, nem tapintható, hatása viszont érezhető. Az élet a Földön több milliárd év alatt alkalmazkodott a természetes rezgésekhez, ezért nem csak hogy ezeket szokták meg az élőlények, hanem ezek a rezgések meg is határozzák létünket. E rezgések nélkül nincs élet! 

Az élő szervezet sejtjei elektromágneses rezgések széles spektrumával kommunikálnak egymással. Ezeket a jeleket orvosi eszközökkel is lehet érzékelni (EKG, EEG). A szervezet működésének zavartalanságát a külső és belső ritmizálók folyamatos jelenléte biztosítja, melyek állandóan újra hangolják az elhangolódó szervezetet, hasonlóan a rádiók automata állomáskeresőjéhez, vagy a számítógép szinkronizáló programjaihoz. 

Modern világunkból azonban már nem tudjuk kizárni a külső elektromos jeleket. Ezek a jelek főleg a távközlésből, hírközlésből, adatátvitelből fakadó jelek, illetve az elektromos áram előállításából, szállításából, és felhasználásából származó elektromágneses rezgések. ​Hol találkozunk e-szmoggal? 
A gépkocsi is komoly e-szmog forrás, ami teljesen körül veszi az embert

Az elektromos autók esetében nagyságrendekkel erősebb az elektromágneses tér. Ugyan ez a helyzet a villamos közlekedési eszközökön is. Életünket ma már behálózzák vezeték nélküli internet elérések, de sok számítástechnikai kiegészítő is (egér, billentyűzet, nyomtató, stb.) működik rádió kommunikáció által. 

Az autóipar fejlődésével egyenes arányban nő az autók elektromos szennyező hatása!
Gyakorlatilag mindenütt. A konyhai és háztartási eszközök, irodai eszközök, számítógépek, TV, mind alacsony frekvenciájú elektromágneses tereket hoznak létre, ezek vannak a legnagyobb hatással az emberre, mivel szervezetünk is alacsonyabb frekvenciatartományban működik. 
Káros elektromos értékek otthonunkban 
Az ajánlott érték 1v/m alatti. Az 1 és 5 V/m közötti értékeket „gyenge anomáliának” tekintjük 5/s az 50 V/m között „magas anomáliáróI” beszélünk és ez erős aggodalomra ad okot. Az 50 V/m feletti érték minden szempontból extrémnek minősül. 

Néhány, elektroszmog mérővel (ME 38308 sugárzásmérő) mért eredmény:

  • Hálózati elosztó - 157 V/m 
  • Dupla hálózati elosztó -342 V/m 
  • Hifi berendezés - 168 V/m 
  • Állólámpa vezeték - 101 V/m 
  • Állólámpa test - 430 V/m 
  • Laptop elosztó dupla hálózati elosztóval - 949 V/m!


A fenti értékek természetesen nem minden esetben felelnek meg a valóságnak . Az értékek mérés közben is módosulhatnak, ugyanis a térben mérhető elektroszmog értékeket nagyban befolyásolják a párhuzamosan egymás mellett működő készülékek. 
Milyen egyéb káros hatásoknak vagyunk még kitéve? 
  • Mobil és vezeték nélküli telefonok 

Ma Magyarországon több mobil telefon van használatban, mint ahány lakosa van az országnak. 
A mobil és a vezeték nélküli, de vonalas DECT telefonok mind a giga Hz-es tartományban működnek, ahol az elektromágneses tér legfőbb jellemzője a hőhatás. Itt már kevésbé jellemző a közvetlen rezonancia az élő szervezettel, viszont a mikrohullámú sütőhöz hasonlóan ez a frekvencia rezegteti a víz molekulákat, mintha a mikrohullámú sütőben melegítenénk az ebédet. Míg a mikrohullámú melegítés csak néhány centiméterre fejt ki erőteljes hatást, addig a mobiltelefonok energiája sokkal mélyebbre hatol. Igazi hatása eléggé ismeretlen, illetve a kísérletek eredményei nem kerülnek nyilvánosságra. 

Mindenesetre elgondolkoztató az a tény, hogy a repülőgépeken és precíziós elektronikai eszközök közelében tiltják a mobil használatát, nehogy befolyásolja az érzékeny és bonyolult műszerek működését. Az emberi szervezet minden eszközünknél érzékenyebb és bonyolultabb! 
Az "okos telefonok" már egészen fiatalon, gyermekeink egészségét is veszélyeztethetik
Földalatti sugárzások 

A Föld természetes rezgési frekvenciája 7 Hz. A föld valamennyi élőlénye ehhez a frekvenciához szokik ez szükséges a normál életfunkciókhoz, sejtműködéshez. Ha ezt a szabályos rezgést valami megzavarja, akkor zavar álI be az élőlények szervezetében is. A megváltozott rezgésekhez való folyamatos alkalmazkodás nagyon sok energiát igényel és ezt az energiát a szervezet más létfontosságú életfunkcióktól veszi el (pl. regeneráció). Ha a zavaró hatás hosszabb ideig fenn álI, az akár komoly egészség károsító következményekkel is járhat. A földalatti sugárzások frekvenciája 1 Hz-nél kisebb, ezek származhatnak földalatti vizekből, geológiai törésekből, zárt üregekből, stb. 


Kozmikus sugárzások 

Munkája során Dr. Emst Hartmann néhány sugárzás szabályos, szekvenciális ismétlődését figyelte meg, és rájött, hogy ezeknek semmi közük nem lehet a földalatti sugárzásokhoz. Felfedezte, hogy 20 cm széles energiasávok ismétlődnek észak-dél és kelet-nyugati irányban, kb. 2 x 2,5 méteres téglalap alapú hálót alkotva - ezt ezután róla nevezték el Hartmann- hálónak . A Hartmann-háló metszéspontjai az úgynevezett Hartmann-csomók, melyek különösen káros hatásúak. Ha a kozmikus sugárzásokhoz más egyéb sugárzás is hozzáadódik, akár a legcsekélyebb mértékű is, az együttes hatás igen nagy károkat tud okozni, akár még rákbetegséget is. Dr. Nikola Videv kutatásai alapján bizonyosságot nyert, hogy például a leukémia is ilyen együttes behatás eredményeként alakulhat ki. Nyilvánvaló tehát, hogy létérdekünk elkerülni a negatív sugárzásokat. 
AcuGraph-os mérési eredmények
Bioprotector Videó megtekintéséhez kattintson ide
Bioprotector PERSONAL - Kattintson ide további információkért
HOME                           PERSONAL                  DEVICE
részletes leírás                           részletes leírás                    részletes leírás


Bioprotector PERSONAL - Kattintson ide további információkért
HOME                           PERSONAL                  DEVICE
részletes leírás                           részletes leírás                    részletes leírás
www.bioprotector.hu © 2023 Minden Jog fenntartva | Kapcsolat: info(kukac)bioprotector.hu