BIOPROTECTOR
Testünk működésének harmonizálása - a környezeti stressz és e-sugárzásokkal szemben
KezdőlapA sugárzásokról Mérési eredmények¤ VIDEÓ ¤VéleményekGYIKKapcsolatWebáruház

Bioprotector - Gyakori Kérdések 
​A BIOPROTECTOR termékcsalád már bizonyította hatékonyságát. Egyre növekszik azon elégedett Felhasználók köre, akik már ismerik a leggyakoribb tünetekre gyakorolt pozitív hatásukat. Most szeretnénk megosztani néhány érdekes kérdést és választ, valamint olyan hozzáértők véleményét, akik már régebb óta használják ezeket a nagyszerű eszközöket.


Kérdés

Üdv! Érdeklődöm, hogy ha Bioprotector Home-ot vásárolok, nem semlegesíti az ágyamban használt mágneses derékalj hatásait? Köszönöm.

Válasz

- Nem semlegesíti a mágneses derékalj hatását
- Továbbá egyes emberek szervezete teljesen másként reagál, ezért előfordulhat, hogy a Bioprotector használatakor tapasztal kellemetlen tüneteket. (Mint a rézlepedő használatánál, hogy egyszerre úgymond "sokk-hatás" éri az alkalmazástól és ezt reagálja így le a szervezete.) Ilyenkor megoldást jelenthet, ha nem közvetlenül az ágya alatt helyezi el a készüléket, hanem egy kicsit távolabb alvás közben.


Kérdés

A Bioprotector home-al kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy ez a wifi routerek sugárzásával szemben is hatásos védelmet nyújt-e?

Válasz

A wifi és minden hasonló rádió frekvenciás elven működő készülék bocsájt ki elektromágneses sugárzást (EMR). Így a Bioprotector valamennyi változata mérhető módon, hatékonyan csökkenti ennek káros hatásait az emberi szervezetre. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Bioprotector, a rádió frekvenciás készülékek működésében zavart nem okoz.
/A wifi ugyanazt a típusú elektromágneses hullámot használja, mint amit a mobiltelefonok, a Tv és a rádióadások./


Kérdés

Milyen elven működik, és milyen anyagból van a Bioprotector? Egy családi házban (két szintes, 4 hálószobás) 1 "Home" készülék elég? Mióta van a termék forgalomban, illetve a tapasztalatokra is kíváncsi lennék?

Válasz

A Bioprotector termékek egy speciális összetételű réz-ötvözetből készülnek. A rézről tudjuk- és a gyakorlatban is tapasztaljuk, hogy képes harmonizálni (nem megszüntetni!) a nem megfelelő frekvenciájú rezgéseket. Ezért is használnak sokan rézlepedőt alváshoz, mely tapasztalatok alapján segít az alvászavarok csökkentésében.

Ehhez hasonló elven, a Bioprotector valamennyi változata mérhető módon, hatékonyan csökkenti az elektroszmog hatásait az emberi szervezetre.

A Home eszköz 7 méter átmérőjű gömb területén belül fejti ki hatását, ezért Önnek kell mérlegelnie, hogy hová helyezi el a lakáson belül. 1 db Home eszköz legfeljebb 1 szint védelmét láthatja el - az adott 7 méteres hatótávon belül.

Ezek az eszközök 2011 óta vannak forgalomban Magyarországon, azonban külföldön (Kanadában) már évekkel ezelőtt fejlesztették, tesztelték és forgalmazták őket. 

Vásárlóink gyakran kérdezik, ezért fontos megjegyezni, hogy a Bioprotector a rádió frekvenciás készülékek működésében zavart nem okoz. /pl. a wifi technológia ugyanazt a típusú elektromágneses hullámot használja, mint amit a mobiltelefonok, a Tv és a rádióadások./Mi tudjuk, hogy Önnek és Családjának egyedi igényei, életkörülményei vannak.

Bizalommal forduljon hozzánk Ön is kérdésével 
a Bioprotectorok használatát illetően.


Bioprotector PERSONAL - Kattintson ide további információkért
HOME                           PERSONAL                  DEVICE
részletes leírás                           részletes leírás                    részletes leírás


Bioprotector PERSONAL - Kattintson ide további információkért
HOME                           PERSONAL                   DEVICE
részletes leírás                           részletes leírás                    részletes leírás
www.bioprotector.hu © 2023 Minden Jog fenntartva | Kapcsolat: info(kukac)bioprotector.hu