BIOPROTECTOR
Testünk működésének harmonizálása - a környezeti stressz és e-sugárzásokkal szemben
KezdőlapA sugárzásokról Mérési eredmények¤ VIDEÓ ¤VéleményekGYIKKapcsolatWebáruház

Bioprotector - Felhasználói Vélemények 
Nagyon pozitív véleményem alakult ki mióta használom. Tökéletesen tudok aludni, pihenten ébredek.
Erzsike

A kisfiam velem alszik, így inkább a szobában van az ágy körül hogy ne zavarja a sok ketyere :) de ha sok dolgom van az irodába is magammal szoktam vinni.Azt hiszem tényleg van benne valami amitől nem annyira terhelődök le ha egész nap is a gép előtt kell üljek.
K. Anna

"Mindennapi munkám során SZÁMÍTÓGÉP előtt ülök napi 6 órában, Amikor elkezdtem dolgozni, állandó fejfájás kísérte a munkavégzésemet. Majd pár hónapnyi munka elteltével elkezdtem használni a "BIOPROTECTOR Personal"-t, amelynek hatására az állandó fejfájásom megszűnt! Néha-néha időjárás-változáskor még fáj a fejem, de az elektromos térből fakadó kellemetlen tünetek egyértelműen megszűntek! Azóta mindenhová magammal hordom a személyi védőmet!
U.L. - Pécs

Autónk tele van kábelekkel, elektromossággal. Amióta a személyi bioprotektort használom, azóta csökkent, vagy szinte nem is jön elő az álmosságérzés vezetés közben.
Á. Zsuzsanna - Budapest

Bioprotector HOME: éjszakai vizelési problémák megszűntek (prosztata), sarok csonthártya gyulladás két hét után megszűnt. Előtte mindenféle kezelések hatástalanok voltak.
Cs.T. - Körmend


Biobalance Orvosi Rendelő
Mihajla Pupina 10.
Blok D, lokal 24.
Beograd, Szerbia
Véleményezés és tapasztalat a biotér harmonizálóról – a Bioprotectorról


A Biobalance Orvosi Rendelő egy olyan általános orvosi rendelő, ahol a hagyományos orvoslás mellett az integratív megközelítéseket is érvényesítik. Ami az integratív megközelítést illeti, minden olyan formáját alkalmazzuk, amely nem agresszív orvoslást jelent.

Felsorolunk néhányat a főtevékenységeink közül:

- biorezonanciás tesztelés/rendszeres személyes elektromágneses állapotfelmérés LIFE és IMAGO készülékek segítségével. Ezek a vizsgálatok betekintést nyújtanak a szervezet teljes energiaállapotára – megvizsgálja az akupunktúrás pontokat és meridiánokat, az aurát, a csakrákat, érzékeli a személyes mágneses teret, a természetes és mesterséges eredetű agresszív sugárzás terheltséget, tápláltsági állapotot, az ételekre való intoleranciát, allergiát, el tudjuk végezni a hozott orvosságok és anyagok tesztelését – a páciens rezonanciájának figyelembevételével, a nehéz fémekkel illetve a mikroorganizmusokkal és parazitákkal való terhelést, az immunállapotot, hormonrendszer valamint a szervek állapotát valamint sok más faktort, amelyek részei az emberi testnek és hatnak az ember egészségi állapotára

  • biorezonanciás kezelések néhány biorezonanciás gép alkalmazásával, belső és külső jelek opciós használatával
  • homeopátiás vizsgálatok és terápiák
  • akupunktúra, shiacu, akupresszúra, reflexológia, különböző masszázsok
  • polarizált fényterápia, lézer, színterápia
  • méregtelenítés 
  • vércseppanalízis
  • étkezési tanácsadás és szuplementáció
  • gyógyulási és revitalizáló programok, megelőzések orvoslásaAz orvosi rendlőben 16 -20 éves tapasztalattal rendelkező orvok és konzultánsok dolgoznak, valamint külsős munkatársak, akik több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

A páciensekkel való munkánk során tapasztaltuk, hogy sokszor az energetikai vonatkozáshoz kapcsolódik minden, úgy mint a láncszemek, amelyek hatással vannak az emberi egészségre, ezért sokat foglalkozunk azoknak az energiáknak az érzékelésével, amelyek nincsenek egyensúlyban. Ennek az egyensúlyozatlanságnak egyik tényezője lehet a természetes és mesterséges sugárzás, amely hatással van az emberi szervezet destabilizálásához. Sűrűn használják a patogén sugárzás kifejezést, de ha ilyen esetben, az agresszív sugárzás a klasszikus értelemben nem von maga után valamilyen diagnózist, akkor ez nem jelenti azt, hogy az egyénnél nincs jelen valamilyen zavaró hatás. Gépeink segítségével fel tudjuk mérni a sugárzás néhány típusának jelenlétét, amelyek komoly hatással vannak az emberi szervezetre. Ezek konkrétan a Hartmann - háló, a Curry-háló, a Ley-vonalak, a Szent György – vonalak, fém kisugárzás, vízerek, személyes mágnesesség felborulása – északi és déli pólus, ionizált sugárzás, az elektroszmog, a TV képcsövek és a számítógépes monitorok specifikus hatása, fluoreszkáló fénycsövek hatása, mikrohullámok és rövid hullámok.

Pácienseinknek már évek óta javasoljuk és ajánljuk a biotér védelmét, a káros sugárzások semlegesítését, illetve abszorbálását… az elmúlt 7 évben viszont ajánlatunk kizárólag a Bioprotectorra irányul (több méretben kapható és különböző rendeltetéssel).

Érdekes, hogy a Bioprotector nem zavarja egyetlen elektromos vagy elektronikus gép működését, így az idő során, kiderült számunkra a különböző mérőműszerek segítsége révén, amelyekkel a biológiai paraméterek, az élő szervezetek energia és egészségi állapota mérhető fel, hogy olyan változások észlelhetők, amelyekkel kimutatható az élettani értékek lényeges javulása. Ez annyit jelent, hogy a Bioprotector lehetővé teszi, hogy agresszív sugárzások, amelyekre a Bioprotector felmérések irányultak, nem károsítanak és nem deszinkronizálnak.

Leggyorsabb pozitív eredmények a gyerekeknél mutatható ki, főleg azoknál a gyerekeknél, akik általános egészségnek örvendenek és akiknek a következő zavarok ismerhetőek fel: holdkórosság, éjjeli bevizelés, figyelemzavar, koncentráció és összpontosítási gondok, hiperaktivitás, ingerlékenység, rémálmok, rossz minőségű álom. Ezeknél a gyerekeknél észrevettük a javulást illetve a Bioprotector terében eltöltött néhány nap és éjszaka alatt a jelenlévő problémák tünetei ritkultak, csökkentek. Pozitívan hat az autista gyerekekre is, akikkel elég sokat dolgozunk.

Általában az egyének először keringési szinten érzik a jótékony hatását, jobb összhangban működik az idegrendszer, amely még jobban mélyíti biológiai szinten a komplett teljesítményt és ez az egészségi állapot korrekciójához vezet, azokra a helyekre koncentrálva, ahol jelen volt a probléma.

Az orvostudomány szerint, léteznek olyan munkahelyek, ahol az emberek olyan szakterületeken dolgoznak, amelyek professzionális megbetegedésekhez vezetnek: vasút, villamos, trolibusz vezetése, elektromos pénztárak kezelése stb. Igen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy pácienseinknek felhívjuk figyelmét arra, hogy mennyire fontos a munkahelyükön is az egészséges biotér létrehozása.

Ahogyan az egészség érdekében javítani kell számos tényezőn, amelyek hatással vannak szervezetünkre, úgy a mi hozzáállásunk is multidiszciplináris és ennek egyik előfeltételeként azt valljuk, hogy az emberek, állatok, növények – a teljes élővilágra vonatkozóan, a szervezetet tehermentesíteni kell az agresszív sugárzásoktól. Amire még nagy figyelmet fordítunk, az az, hogy a páciensek oktatása arra a területre is kitérjen, hogy nem elég csak magukat, kedvenceiket megvédeni, hanem a tér hatásának korrekcióját más területekre is ki kell szélesíteni, olyan helyekre kell irányulnia, amelyekről eddig még nem volt tudomásuk, ahol az élelmet tároljuk.

Gyakorlatilag nem létezik az egészség terén olyan terület, ahova az agresszív mezők területe nem hat, ezért ezt tudva a Bioprotector nélkülözhetetlen lesz az öko – házak és más építmények építésénél, illetve más öko termékek előállításánál.

A Biorotector előnye a másik hasonló termékekkel szemben szemmel látható, hiszen állandóan hat a helyiségben bárhogyan és bárhol helyezzük el, nem veszíti el és nem csökkenti a hatását, úgymond nem jár le a szavatossága valamint nagyon kevés az esély arra, hogy kárt tegyünk benne (ne öntsünk a lemezre vegyszereket, amelyek oxidációhoz vagy vegyi lebomláshoz vezetnek). Nincs mellékhatása és nem vált ki semmilyen ellenjavallatot a termék használata. A termék hitelesített és néhány nemzetközi intézmény is javasolta, amelyek különböző módon foglalkoznak az egészséggel és az ökológiával.

Végszóként a Bioprotectort, szakmai tudásom és tapasztalatom alapján, mindenkinek melegen ajánlom személyes és professzionális használatára.

 - Dr Diva Cvetković, orvos -Kozmetikai Szalon „Venera”
Beogradska 1., Újvidék
Tel. +381/21/6431503
Tulajdonos: AnđelijaTurinski
3 alkalmazott


Bioprotector ajánlása

2008 óta használom szalonomban a Bioprotectort. Munkám olyan légkört kíván, ahol a vendégek el tudnak lazulni, relaxálhatnak. 
A Bioprotector Home ezt a nyugodt légkört lehetővé tette.

Eleinte az volt a szándékom, hogy leellenőrizzem, hogy a Bioprotector valóban hatással van-e a térre amelyben tartózkodunk, így hát több alkalommal, több napra eltávolítottam a lemezt a helyiségből, majd visszahelyeztem a javasolt helyre a szalonban. Alkalmazottaim és én is meggyőződtünk arról, hogy a Bioprotector valóban hozzásegít a jobb légkörhöz és vendégeink relaxálásához.

Most már Bioprotectort használunk a mobil telefonjainkon is és minden alkalmazottnál munkaidőben személyes Bioprotector található, amelyet munkaruhájukban tartanak maguknál.

Minden személynek javasolnám, aki emberekkel dolgozik.

 - „Venera” szalon tulajdonosnője, Anđelija Turinski -

Bioprotector PERSONAL - Kattintson ide további információkért
HOME                           PERSONAL                   DEVICE
részletes leírás                           részletes leírás                    részletes leírás


Bioprotector PERSONAL - Kattintson ide további információkért
HOME                           PERSONAL                   DEVICE
részletes leírás                           részletes leírás                    részletes leírás
www.bioprotector.hu © 2023 Minden Jog fenntartva | Kapcsolat: info(kukac)bioprotector.hu