BIOPROTECTOR
Testünk működésének harmonizálása - a környezeti stressz és e-sugárzásokkal szemben
KezdőlapA sugárzásokról Mérési eredmények¤ VIDEÓ ¤VéleményekGYIKKapcsolatWebáruház

Bioprotector DEVICE 
  (korábbi "MOBIL" eszköz helyett)
     - kommunikációs eszközeinkhez 
A mágneses tér torzulásai az olyan helyeken, ahol huzamosabb időt töltünk (munkahely, otthon), káros hatással vannak egészségünkre. 

 

Gyengítik az immunrendszert is, s ez súlyos betegségek kialakulásához is vezethet. Mentális szinten a káros sugárzások depressziót, agressziót és hiper-stresszérzékenységet okozhatnak. 
A Bioprotector által harmonizált mágneses tér hatására az energiák szabadon áramolhatnak az egész testben, így jó hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségre, enyhíthetik, illetve meg is szüntethetik a betegségeket és azok tüneteit.

 Felhasználási terület: 

A Bioprotector Device okostelefonra, táblagépre és laptopra lett kifejlesztve. 1.7 méteres hatósugárban harmonizálja a teret, míg a Personal 1.5 m, a mobil 50-80 centiméter átmérőjű gömbben fejti ki hatását.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: 

A többi Bioprotector termékkel ellentétben, ezt ki kell venni a csomagolásból. Távolítsuk el a hátoldali levehető fóliát és a bevágással lefelé ragasszuk fel a Bioprotector Device-t készülékünkre. A Bioprotector Device nem zavarja a készülékek működését. Ha lecseréli a készülékét, távolítsa el a Bioprotector Device-t régi készülékéről és kétoldalas ragasztószalag segítségével rögzítse új telefonján. A Bioprotector harmonizálja fizikai állapotunkat, káros mellékhatásai nincsenek.A Bioprotector egy életre szól, csak egyszer kell megvenni, korlátlan ideig használható.

Fontos termék megjelenéssel kapcsolatos információk:

A Bioprotector "Home; Personal; Device" elnevezés a termékek fantázia neve, ezért az aktuálisan kiszállított eszközön más elnevezés szerepelhet. Mivel a Bioprotector eszközök Magyarországon kívülről érkeznek a Biyovis raktáraiba (és a világ más országaiban is elérhetők), ezért azokon többnyire angol nyelvű szöveg található. A Bioprotectorok csomagolása (színe alakja) szintén változhat - a gyártó aktuális kínálatának függvényében. Természetesen törekszünk a mindig aktuális termék fotók közzétételére, ennek ellenére előfordulhat eltérés az adott fotó és a kézhez kapott eszköz között. A fantázia nevek az eszközök besorolását hivatottak segíteni
  HOME                      PERSONAL
 részletes leírás                    részletes leírás
További változatok:
Bioprotector MOBIL megrendelés webáruházban
A Bioprotector lehet a megoldás
Egy mindennapokban is alkalmazható eszköz, a sugárzások hatása ellen
Ma már tudományosan bizonyított tény, hogy a Bioprotector kedvezően hat az emberi szervezetre. A mágneses tér deformitásai, a káros sugárzások, amelyeket a földalatti vízerek, kozmikus sugárzások, elektromos berendezések és háztartási eszközök (TV, számítógép, telefon, stb.) okoznak, mindenütt jelen vannak. A bioprotector harmonizálja a teret, így csökkentve az elektroszmog, sugárzások, és hartmann háló emberi szervezetre gyakorolt káros hatását. Bővebben a sugárzásokról
Bioprotector PERSONAL - Kattintson ide további információkért
HOME                           PERSONAL                   DEVICE
részletes leírás                           részletes leírás                    részletes leírás


Bioprotector PERSONAL - Kattintson ide további információkért
Az aktuális termék csomagolása eltérő lehet
Bioprotector MOBIL megrendelés webáruházban
www.bioprotector.hu © 2023 Minden Jog fenntartva | Kapcsolat: info(kukac)bioprotector.hu